En annorlunda sommarsemester, men den blev bra ändå!

Förra sommaren spenderades i Norge vid kusten. Mina önskemål och planer på att få åka till Norge denna sommar också var något jag såg fram emot. Men med stängda gränser kunde jag inte spendera den där. Jag fick tänka om. En Sverigesemester låg inte långt ned på min lista, så det gjorde inte så mycket att Norge inte blev av.

Jag drog på en resa i min campervan med tips från platser som följare på Instagram tipsat mig om. Åkte från Karlstad upp till Rättvik, Mora och Orsa och vidare till norra Dalarna (hjälp vad fint), där mötte jag upp min norsk som överraskade med. För ja, norskarna kunde åka till Sverige utan att behöva sitta i karantän.

 

Rubrik 1

Rubrik 2

Rubrik 3

Rubrik 4

Text

Lina Flodins

Fotograf & grafisk formgivare

I den här bloggen får du följa med mig i min vardag i Norge där jag jobbar på en designbyrå och tillbringar min tid bland bergen och naturen tillsammans med min kamera.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *